Aktivitete

Moduli IX i Edicionit III: "Siguria ushqimore, mbrojtja e konsu...

Në kuadër të Akademisë së Integrimit Europian dhe Negociatave, ditë...

Moduli VIII, Edicioni III: “Politikat e Energjisë - Kapitulli 1...

Në kuadër të Akademisë së Integrimit Europian dhe Negociatave, ditë...

Moduli VII - Praktik, Edicioni III: “Planifikim Projektesh dhe...

Në kuadër të Akademisë së Integrimit Europian dhe Negociatave, ditë...

Moduli VI, Edicioni III: “Migracioni dhe Azili - Kapitulli 24”

Në kuadër të Akademisë së Integrimit Europian dhe Negociatave, ditë...

Moduli V, Edicioni III: “Promovimi i të Drejtave të Njeriut në...

Në kuadër të Akademisë së Integrimit Europian dhe Negociatave, ditë...

Moduli IV, Edicioni III: “Konkurrenca, Ndihma Shtetërore dhe In...

Në kuadër të Akademisë së Integrimit Europian dhe Negociatave, ditë...

Moduli III, Edicioni III: “Lëvizja e lirë e punëtorëve dhe të d...

Në kuadër të Akademisë së Integrimit Europian dhe Negociatave, ditë...

Moduli II, Edicioni III: “Lëvizja e Lirë e Mallrave & E Drejta...

Në kuadër të Akademisë së Integrimit Europian dhe Negociatave, ditë...

Moduli I, Edicioni III: “Zgjerimi i Bashkimit Europian dhe Inte...

Në kuadër të Akademisë së Integrimit Europian dhe Negociatave, ditë...

Konferenca Përmbyllëse AIEN Edicioni II “Përgatitja për Negocia...

Akademia e Integrimit Europian dhe Negociatave ka mbajtur Konferenc&eu...

Moduli XII: Mjedisi – Kapitulli 27

Akademia e Integrimit Europian dhe Negociatave ka mbajtur Modulin XII: Mjedisi – Kapitulli...

Moduli XI: Politikat Rajonale dhe Koordinimi i Instrumenteve St...

Akademia e Integrimit Europian dhe Negociatave ka mbajtur Modulin XI  Politikat Rajonale dhe...

Moduli X: “Politikat Audiovizive”– Kapitulli 10: Shoqëria e Inf...

Akademia e Integrimit Europian dhe Negociatave ka mbajtur Moduli X: “Politikat Audiovizive&...

Moduli IX: Zhvillimi Rural dhe Siguria Ushqimore – Kapitulli 11...

Akademia e Integrimit Europian dhe Negociatave ka mbajtur Modulin IX: Zhvillimi Rural dhe Siguria...

Moduli VIII: Politikat e Energjisë – Kapitulli 15

Akademia e Integrimit Europian dhe Negociatave ka mbajtur Modulin VIII, Politikat e Energjisë...

Moduli VII: Migracioni dhe Azili – Kapitulli 24

Akademia e Integrimit Europian dhe Negociatave ka mbajtur Modulin VII, Migracioni dhe Azili &ndas...

Moduli VI: Promovimi i të Drejtave të Njeriut - Kapitulli 23

Akademia e Integrimit Europian dhe Negociatave ka vijuar aktivitetet e...

Moduli Praktik: Planifikim Projektesh dhe Bashkëpunim Ndërsekto...

Akademia e Integrimit Europian dhe Negociatave ka vazhduar aktivitetet e saj, këtë her&...

Moduli IV i AIEN: Lëvizja e Lirë e Punonjësve dhe të Drejtat e...

Më datë 15 dhe 16 janar 2021, Akademia e Integrimit Europian dhe Negociatave (AIEN), n&...

Moduli III AIEN: Lëvizja e Lirë E Mallrave dhe e Drejta e Vendo...

Në kuadër të Akademisë së Integrimit Europian dhe Negociatave,...

Moduli I i AIEN Zgjerimi i Bashkimit Europian dhe Shqipëria

Hapja e Modulit I u prezantoi nga Z. Sokol Dedja, Zv. Ministër për Europën dhe Pun...

Aktiviteti Lancues i AIEN edicioni II 2020-2021

Më datë 30 tetor 2020, Akademia e Integrimit Europian dhe Negociatave (AIEN), në b...

Panel diskutimi "Proceset e pajtimit në vendet e Vishigradit: K...

Akademia për Integrimin Europian dhe Negociatat në bashkëpunim me Institutin EUROP...

AIEN nis implementimin e projektit rajonal mbështetur nga Fondi...

Western Balkans Fund Secretariat organized in Tirana the Grant Awarding Ceremony of the 24 Winnin...

Diskutim i Hapur: Mundësitë për Financim të Edukimit, Shkencës...
Akademia e Integrimit Europian dhe Negociatave(AIEN), në partneritet me Lëvizjen Europiane në Shqipë...
Tryezë pune me temë: "Përvojat e pajtimit në Visegrad dhe vende...

Akademia e Europian dhe Negociatave (AIEN) në bashkëpunim me Institutin EUROPEUM pë...

AIEN – Konferenca Përmbyllëse
U zhvillua më 19-20 shkurt 2018 në Tiranë, aktiviteti Përmbyllës i Ciklit të parë të Akademisë së In...
Moduli VIII: “Shoqëria e Informacionit dhe Kërkimi Shkencor”
Në kuadër të Akademisë së Integrimit Europian dhe Negociatave (AIEN), ditën e premte dhe të shtunë,...
Moduli VII: “Shqetësimet Mjedisore dhe Standardet e BE-së”
Në kuadër të Akademisë së Integrimit Europian dhe Negociatave (AIEN) u zhvillua në datat 10-11 nënto...
Moduli VI: “Migrimi dhe Politikat e Vizave – Kapitulli 24”
Në kuadër të Akademisë së Integrimit Europian dhe Negociatave, ditën e premte dhe të shtunë, në data...
Moduli V: “Promovimi i të drejtave të njeriut në kuadër të Inte...
Në kuadër të Akademisë së Integrimit Europian dhe Negociatave, ditën e premte dhe të shtunë, në data...
Moduli IV: “Lëvizja e Lirë e Personave”
Në kuadër të Akademisë së Integrimit Europian dhe Negociatave, ditën e premte dhe të shtunë, në data...
Moduli III: “Katër Liritë – Lëvizja e lirë e mallrave dhe liria...
Në kuadër të Akademisë së Integrimit Europian dhe Negociatave, ditën e premte dhe të shtunë, në data...
Moduli I: “Bashkimi Europian dhe Shqipëria”
Në kuadër të Akademisë së Integrimit Europian dhe Negociatave, ditën e premte dhe të shtunë, në data...
Moduli II: “Ndihma Shtetërore dhe Konkurrenca”
Në kuadër të Akademisë së Integrimit Europian dhe Negociatave, ditën e premte dhe të shtunë, në data...
Aktiviteti Prezantues i Akademisë së Integrimit Europian dhe Ne...
Lëvizja Europiane në Shqipëri me mbështetjen e Komisionit Europian në kuadër të programit Jean Monne...