A2 News: Plani i ri për emigracionin në Britani

Më 22 shkurt 2020, Mona Xhexhaj, Drejtore Ekzekutive  e Akademisë së Integrimit Europian dhe Negociatave analizoi  për A2 News, planin e ri të qeverisë britanike për emigrimin.